Thuisverzorging

Elke huid is uniek…. en heeft zijn eigen conditie welke verbeterd kan en mag worden. Of u nu de huidveroudering wilt tegengaan of een droge gevoelige huidconditie sterker wilt maken, ik kan u hierbij helpen.

Mede door gebruik te maken van de meest hoogwaardige verzorgingsproducten en apparatuur kan er snel een verandering in uw huidconditie gebracht worden.

In de studio voor huidverbetering begint voor elke behandeling een huidanalyse: hoe is de conditie van uw huid? Wat wilt u verbeteren? Ik geef u persoonlijk advies om uw huid te verzorgen en te beschermen.

Om nu en voor lange tijd in vorm te blijven, heeft uw huid een regelmatige verzorging nodig. Er zijn producten voor de normaal tot gemengde huid, vette huid, droge huid, huid met rode vlekken en de gevoelige huid.

index.jpg3

Het behoud van het vochtgehalte van uw huid is uw belangrijkste schoonheidstroef. Uw huid wordt weer soepel en voelt prettig aan. Natuurlijk zijn er een tal van mogelijkheden om een mooie uitstraling aan uw huid te geven en om de huid te verjongen en te verstevigen.

Naast de salonbehandelingen heeft Guinot ook een complete verzorgingslijn voor thuisgebruik, deze producten zijn bij studio Bien Fait verkrijgbaar.

Graag tot ziens, Karin

Schoonheidsspecialiste & PedicureStudio Bien fait
  • Locatie

   Zanger 24
   5521 SR Eersel

   Ma – Vrij: Op afspraak

  • Contact opnemen

   Tel. 06 - 31901237
   karin@studiobienfait.nl